Inspiratiedagen Massage bij kanker


Inhoud en doel:

Bedoeling van deze inspiratiedagen is verbinding en uitwisseling van best practices tot stand brengen tussen zowel professionele masseurs en zorgverleners, als ook vrijwilligers en mantelzorgers die massages geven bij kanker.

Er wordt een veilig kader van non-formal learning gecreëerd dat enerzijds ontmoeting en uitwisseling stimuleert en anderzijds de kans biedt om te leren van elkaars ervaringen. Dit alles binnen een holistische visie op gezondheid en met een groot respect voor elkaar.   Bereidheid tot het delen van eigen ervaringen is essentieel.

Vanaf de lunch wordt de ruimte gegeven om verder uit te wisselen in een informeel kader.

Facilitator:

Katrien Meeussen is naast internationaal erkend practitioner en lesgever massage bij kanker en in palliatieve zorg ook al jaren actief als coach en loopbaanbegeleider. Ze heeft ook ruime (internationale) ervaring in het begeleiden van groepsprocessen met methodieken van non formal learning. Haar opleidingen in aromazorg in de oncologie, meester herborist, reiki master, nlp etc. bieden haar de juiste basis om vanuit een holistische manier naar gezondheid te kunnen kijken.

 Doelgroep:

  • Masseurs die de opleiding ‘Massage bij kanker voor professionele masseurs en medische professionals’ hebben gevolgd. (Ook wie de opleiding niet volledig afrondde, maar op zoek is naar verbinding en uitwisseling, is welkom)
  • Vrijwilligers, mantelzorgers en zorgverleners die de 3-daagse massage bij kanker volgden.
  • Masseurs die minstens 1 jaar praktijkervaring hebben op vlak van massage en reeds uitgebreide ervaring hebben met het werken met mensen in een zorgsituatie.
  • Zorgverleners van welke discipline dan ook, die geïnteresseerd zijn in massage bij kanker en willen kennismaken met onze manier van werken en kijken.

Data en locaties:

  • 22/4/2020 te Schopboshoeve, Grensstraat 36, 2580 Grasheide (Putte)
  • 18/5/2020 te Pothoek 2, 2990 Wuustwezel
  • 3/7/2020 te Koekoekstraat 18, 8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem)

Duur: start 9.30u, einde 14.00u

Investering in jezelf: 55 EUR  (incl koffie/thee) bij aanmelding te betalen op rekeningnummer van Massage bij kanker België: IBAN:   BE66 7350 3846 6043 BIC: KREDBEBB, met vermelding van je naam.  Je ontvangt automatisch een factuur bij het eind van de maand van ontvangst van je betaling.

Voor leden van het netwerk Massage bij kanker België bedraagt de bijdrage 37 EUR.

 

Dankjewel om je aan te melden via onderstaand formulier.

Naam

Ik ben...
masseurzorgverlenervrijwilligermantelzorgerandere

Email

Telefoonnummer

Adres

Postcode

Woonplaats

BTW nummer (verplicht indien factuur gewenst)

Gevolgde opleiding massage bij kanker indien van toepassing

15 september 2020 te Wuustwezel

Ik ben akkoord met de annulatievoorwaarden